Wielercadeaus in iedere prijscategorie

Wielercadeau_cadeaus voor wielrenners

Zoek je een cadeau voor een wielrenner dan kom je er snel achter dat dit vaak geen koopjes zijn. Dat “wielerspul” kan flink aan de prijs zijn, het kan dus vaak best moeilijk zijn om iets uit te zoeken voor die fiets enthousiast. Want wat si nu een product waar je hem of haar echt blij mee maakt?

De term goedkoop is duurkoop gaat vaak op als het op de uitrusting van een wielrenner aankomt. De makers van wielercadeau.nl hebben dit al vaak zelf ondervonden. Daarom helpen we graag om een goed cadeau voor die fietsliefhebber te vinden. Jij blij en die fietsgek blij. Alle items op deze website zijn met de hand geselecteerd voor wielrenners door wielrenners. Omdat we vinden dat een wielercadeau van goede kwaliteit moet zijn en relevant voor de ontvanger. Zoek je een cadeau voor jezelf, zoek dan ook gerust wat uit hoor. Een wielrenner mag zichzelf ook wel eens verassen met een cadeau.

Alle items zijn ingedeeld in een productcategorie. Die zien er als volgt uit.


Budget

PRODUCTEN TOT €25,-

Veruit de meeste cadeaus voor verjaardagen, vader of moederdag, Sinterklaas etc. vallen in de categorie budget. Dit zijn wielercadeaus met een maximaal budget van 25 euro. Laat dit nu net een hele lastige prijscategorie zijn om echt iets moois of bruikbaars te vinden voor een wielrenner. Daarom helpen we graag, met een beetje creativiteit kun je in deze categorie een pracht van een cadeau vinden.

Bekijk budget wielercadeaus


Medium

PRODUCTEN VAN €25,- T0T €75,-

Verdient die wielerfanaat echt een mooi cadeau dan biedt de medium prijscategorie hele mooie producten. Wil je graag een mooi shirt, een paar echt goede warme fietshandschoenen of een strakke fietsbril cadeau doen, dan vindt je dit in deze categorie. Je vindt in deze categorie vaak de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bekijk medium wielercadeaus


Premium

PRODUCTEN VAN €75,- T0T €250,-

Ben je van plan om met een paar mensen geld bij elkaar te leggen om echt een mooi wielercadeau te geven? Daarvoor is de premium categorie. Zoals de naam al zegt zijn dit geen goedkope cadeaus. Je vindt hier hoge kwaliteit wielerproducten van de bekende merken in de wielersport. En wielrenners zelf weten ook wat hun uitrusting kost. Een cadeautje minder krijgen is helemaal niet erg als je echt een mooi product krijg dat je veelvuldig kan gebruiken.

Bekijk premium wielercadeaus

Hors catégorie

PRODUCTEN VAN BOVEN DE €250,-

Dit zijn wielerproducten van de buitencategorie. Producten die zelfs een beetje pijn doen om cadeau te doen. Ze zijn dan ook vooral bedoeld als inspiratie. Het zijn cadeau-ideeën waar je wellicht zelf voor kan sparen. Vaak zijn het items met een mooi verhaal, waarvan we vinden dat het de moeite waard is om dit op wielercadeau.nl te delen.

Bekijk hors catégorie wielercadeaus